Søndag 9.

Dette skjer under festivalens siste dag:

12:00-16:00 – Åpen hage hos Kneiken felleshage

Kneiken felleshage er en urban felleshage på Bakklandet. På søndag holder de åpen hagedag, så kom på besøk og la deg inspirere av det som dyrkes på området, få en liten omvisning i hagen, møt ildsjelene bak prosjektet, ta en kaffe, slå av en prat om planter og lær mer om urban dyrkning. Her kan du ta ibruk dine sanser for å lukte, se og smake på naturen. Kanskje ønsker du litt skitt på hendene? Her får du muligheten!

 

12:00-12:30 – Workshop: Lunsjpause med WCU

En annerledes lunsjpause som inneholder pust og bevegelse guides av sertifisert yogalærer Irene Domínguez. Workshopen er gratis og passer for alle, uansett alder og fysisk form. På søndag avholdes workshopen på Trondheim Taiji senter.

 

 

 

14:00-15:30 – Workshop: Easy vegan cooking

Workshop-holder Avi

Et plantebasert kosthold gir en mye mindre klimabelastning enn et kosthold med dyreprodukter – derfor inviterer vi til en gratis workshop i vegansk matlagning for å inspirere til grønnere valg i matveien! Reserver plass på Hoopla, kom til Stammen og få nye retter på middagsreportoaret.

16:00-18:00 – Folkemøte for etablering av økosamfunn i Trøndelag

 

16:00-19:00 – Meditasjonskveld hos Trondheim Meditasjon og Yoga

Trondheim Meditasjon & Yoga arrangerer en todelt Grønn fest torsdag og søndag. På søndag er det meditasjonskveld, og programmet er som følger:
17:00 Meditasjon med musikk
18:00 Kake & te
19:00 Dyp avspenning

Påmelding: Send navn og hvilken dag du ønsker å komme til tlf.: 410 75 816.

19:00-21:00 – Filmkveld: NorVEGGan

NorVEGGian er en indie-dokumentar skapt av Swethnag Padakandla og Sushma Swethnag, som ønsket å dokumentere den norske tilnærmingen til et plantebasert kosthold. I dokumentaren undersøkes myter knyttet til miljø, ernæring og dyrevelferd i tillegg til linken mellom yoga og vegetarianisme.
Vi byr på noen plantebaserte godbiter til filmen, så alt ligger til rette for en grønn filmkveld på Stammen!

 

21:00-00-00 – Festivalavslutning på Stammen – El Brute spiller

El Brote – Luis della Mea og Natalia Cesari

Vi samles på Stammen for en hyggelig avslutning på Klimafestivalen 2018. El Brote spiller argentinske tangoer og folkemusikk for oss!