Fredag 7.

Dette skjer på fredag under festivalen:

12:00-12:30 – Workshop: Lunsjpause med WCU

En annerledes lunsjpause som inneholder pust og bevegelse guides av sertifisert yogalærer Irene Domínguez. Workshopen er gratis og passer for alle, uansett alder og fysisk form.
Fredag avholdes workshopen på gressplenen ved Dokkhuset på Solsiden.

 

 

 

15:00 – Litterært kollektiv: Blaff:poesi

Blaff:poesi er tekst produsert over et gitt tema i et kort tidsrom. Fra temaslipp har poeter og skribenter, kjente og ukjente 48 timer til å sende inn tekst. I forkant av Klimafestivalen var det gitte temaet «Hamskifte», og utvalgte tekster blir stilt ut på Stammen fra 7.-9. september. Tekstene har blitt valgt ut av Litterært Kollektiv, en frivillig organisasjon som jobber med å fremme litteratur og kultur i Trondheim.

 

17:00-20:00 – Ingeniører uten grenser: Solar Energy in Tanzania/Humanitarian Mapping

IUG @ Work-Work

Ingeniører uten grenser Trønderlag holder en introduksjon om sin organisasjon, og vil blant annet presentere sitt prosjekt om solenergi i Tanzania. Ta med din bærbare og bli med på mapathon etter presentasjonen! Sted: Work-Work i Munkegata.

 

 

 

17:30 – Åpning av kunstutstilling Garbage Kills Us Make It Sweet X Save the Insects

@garbage_kills_us_make_it_sweet

Garbage Kills Us Make It Sweet er et kunstprosjekt av Monica Larsen Donovan som synliggjør all søpla vi ikke lenger legger merke til rundt oss. I anledning Klimafestivalen stilles et utvalg av bildene fra prosjektet ut på Galleri ISAK. Fredag 7. kl. 17:30 åpnes utstillingen i sammenheng med Fast i plast-workshopen, og kunstneren vil være til stedet for å fortelle om sitt prosjekt. Utstillingen vil være åpen under hele festivalen.

 

18:00-20:00 – Workshop: Fast i plast!

Har du lyst å bli kvitt unødvendig plast i hverdagen, men føler at du trenger gode verktøy? Har du allerede mye kunnskap om plast men likevel er det plast overalt? Er du helt enkelt fast i plast? Da er du velkommen til workshop med Framtiden i våre hender og Naturvernforbundet 7. september på Kultursenteret ISAK kl 18:00.

Workshopen vil hjelpe deg å se utfordringen, ta tak i den og bli kvitt all den unødvendige plasten.