Torsdag 5. september

Hvor skal humla suse?
Tverrfaglig symposium i Dokkhuset

NTNU Environmental Humanities inviterer til tverrfaglig fagdag om forsvinnende naturmangfold i Dokkhuset.
Under fagdagen kombineres naturfaglige og kunstneriske presentasjoner. Programmet består av informative presentasjoner, litterære høytlesninger og samtaler, fortellerforestilling, filmpresentasjoner, og diskusjoner med publikum her i Trondheim. Målet er å skape dialog mellom forskere, kunstnere, politiker og publikum.
Besøk arrangementets hjemmeside for program!

Klesfiksing med Prisløs

  • 11.00-18.00
  • Prisløs vintage & second hand,
    Brattørgata 1

Mangler skjorta en knapp, eller har sømmen på kjolen raknet? Prisløs tilbyr gratis småreperasjoner på ditt klesplagg i butikkens åpningstider! Maks ett plagg per person. Kom innom butikken i Brattørgata 1!

Hagevandring hos Stephen Barstow

Bli med til «The extreme salad man» Stephen Barstow. Han har fått pris for en imponerende innsats for å få folk til å bruke et større mangfold av planter til matlaging. Selv har han over 2000 spiselige planter i hagen. 

Hagen er LAND-sertifisert gjennom Norsk permakulturforening, og utgjør dermed del av et internasjonalt nettverk av besøks- og læringssentre for permakultur. Det blir muligheter for å kjøpe Barstows bok Around the World in 80 Plants, samt et utvalg flotte planter.
Oppmøte er på adresse Malvikvegen 418, 7563 Malvik.
Reis kollektivt! Buss 38 går fra Dronningens gate. Hopp av på Naustkleiva, og Barstows hage er noen minutters gange unna!

Upolert: Hva kan de unge gjøre for klimaet?

Over hele verden streiker skoleelever for å uttrykke sin misnøye med måten de voksne håndterer klimakrisa på. Men hvilke andre kanaler finnes for å få stemmen din hørt, selv om du kanskje ikke kan stemme enda?
Upolert inviterer deg til en prat med organisasjoner om forbruk og investeringer, og hit kommer også en skolestreiker.